TØNDER'S STØRSTE FITNESSCENTER

FREMTIDEN INDENFOR TRÆNING

Uanset om du vil tabe dig, opbygge styrke, forbedre din kondition eller blive bedre til sport – så har vi faciliteterne, trænerne og tilgangen der gør dette muligt – på en sund og naturlig måde!
Vi favner bredt med både styrketræning, konditionstræning, funktionel træning, fysioterapi & Danmark’s største anlagte udendørs areal.

SPS står for Strength Power Speed – Etableret d. 12 Juni 2016 – Vi er de eneste i Tønder Kommune som har et samarbejde med Anti Doping Danmark.
Eleiko er verdens førende mærke indenfor træning og samtidig udstyrsleverandøren til Forsvaret, Politiet, de Olympiske Lege og mange flere! Det betyder at vi har investeret i verdens bedste udstyr til vores medlemmer.

Kom igang med træningen!
Du kan melde dig ind her på hjemmesiden eller booke en gratis prøvetræning. Om du vil træne selv eller på hold er helt op til dig!

Træning i SPS Gym.
Vi har ingen receptionstid – Derfor foregår indmelding via. hjemmesiden. Derefter kan du booking via. vores app: SPS Gym (app’en findes både til Android og IOS). Når du melder dig ind bliver du automatisk koblet på app’en.
Vi har en anden app til vores dør, som du bliver inviteret til når du har oprettet dig – derved kan du sammen med de øvrige medlemmer låse op og gå ind i hele åbningstiden.
Man kan sagtens træne selv i SPS Gym, men vores hold er pænt populære!
Vi har også et 350m2 anlagt træningsareal udenfor hvor det meste af vores udstyr kan trækkes eller løftes ud og benyttes. Dette er man velkommen til at gøre i hele åbningstiden – så længe at man tager hensyn til elektronik og følsomme dele i vejret på dagen.

Baggrunden for SPS Gym.
Funktionel træning er træning med en funktion – Funktionen er at det kan overføres til det virkelige liv! Uanset om du vil bestige bjerge eller bare vil kunne gribe dig selv når du falder, så træner vi færdighederne. Det lyder måske lidt fjollet, men der er ikke mange som træner ved os – som ikke oplever at de kan mere end de troede! Hos os har du også muligheden for at træne råstyrke på en helt anden måde end du er vandt til, fra et traditionelt fitnesscenter. Vi har samtidig uforstyrrede løberuter tilknyttet og i SPS Gym finder du udstyr som ikke findes andre steder på egnen, samtidig med, at der er rigeligt af det så du ikke skal stå og vente.

Vi anbefaler alle nye at benytte holdene for bedst muligt, at blive lært op i korrekte teknikker i forskellige øvelser. Alle vores medlemmer har prøvet at være nye og vi har en sund kultur hvor vi hilser på hinanden og hjælper hinanden. Vores lokale er stort og åbent, så vi kan trække eller løfte udstyret derhen hvor vi gerne vil bruge det.

I SPS Gym træner vi mange forskellige ting, så fortvivl ikke over, at noget kan være sværere end andet til at starte med – vi har alle været nybegyndere og det er helt okay.
Læg dit ego ved døren – Dette sted har ingen spejle og egner sig meget dårligt til hvis man bare vil ses, føre sig frem eller lignende. Her er vi rigtige mennesker og du vil hurtigt blive inkluderet af de øvrige medlemmer i et foreningsfællesskab der spænder bredere end fitness!
Vi har god erfaring i at lave særlige arrangementer hvor medlemmerne kan lære hinanden at kende, udover normal daglig træning – her kan vi sammen styrke vores fysiske og mentale sundhed.

Uanset hvad dit niveau er, så kan vi træne dig og hvis du giver os lov, så kan det gå hen og ændre dit liv – Velkommen til!

Kontakt os

Skulle du stadig være i tvivl om SPS Gym er noget for dig, så kontakt os via. mail eller telefon.

Følg os på instagram
Mail: info@spsgym.dk
Tele: 53521433

SPS GYM
INFANTERIVEJ BYGNING 10
6270 TØNDER