Start Her

Rigtig træning til rigtige mennesker

Velkommen til SPS Gym!

Dejligt at vi har vakt din interesse og tak fordi at du undersøger os nærmere.
Uanset om du vil tabe et par kilo, opbygge styrke eller forbedre din kondition – så har vi lokalerne, trænerne og tilgangen der gør dette muligt – på en sund og naturlig måde.

Når du har læst nedestående tekst har du forhåbentlig indsigt i alt det du har brug for – for at kunne komme i gang med at tage en beslutning om SPS Gym er noget for dig.
I første omgang: SPS Gym er ejet af Morten Lambek og drives sammen med en flok andre trænere.
Vi er det eneste center i Tønder Kommune som har et samarbejde med Anti Doping Danmark.

Centeret er ubemandet når der ikke afvikles hold, så vi har ingen receptionstid og al indmelding, booking og betaling foregår udelukkende online og via. Vores app: SPS Gym (findes både til Android og IOS). Baggrunden for at starte SPS Gym udspringer fra Morten’s træner certificering i CrossFit level 1 & 2, som er en funktionel træningsform, der er inkluderende for alle uanset niveau.
Træningen involvere funktionelle bevægelser som er konstant varierede og udført med høj intensitet – Se evt. CrossFit’s egen video her.


Hermed en kort introduktion til hvad SPS Gym er og hvordan et medlemskab fungerer.

SPS Gym åbnede d. 12 Juni 2016 i en nedlagt militær garage på den gamle Tønder Kaserne.
Funktionel træning er træning med en funktion – Funktionen er at det kan overføres til det virkelige liv! Uanset om du vil bestige bjerge eller bare vil kunne gribe dig selv når du falder, så træner vi alt hvad der skal til. Hos os har du også muligheden for at træne råstyrke på en helt anden måde end du er vandt til, fra et traditionelt fitnesscenter. Vi har samtidig uforstyrrede løberuter tilknyttet og i SPS Gym finder du udstyr som ikke findes andre steder på egnen, samtidig med at der er rigeligt af det så du ikke skal stå og vente.

Vi anbefaler alle nye at benytte holdene for bedst muligt, at blive lært op i korrekte teknikker i forskellige øvelser. Det kan måske virke lidt overvældende at komme til et funktionelt træningscenter hvis man er vandt til et traditionelt fitnesscenter med maskiner man sidder i over alt.
Vores lokale er stort og åbent, så vi kan trække eller løfte udstyret derhen hvor vi gerne vil bruge det.

I SPS Gym træner vi mange forskellige ting, så fortvivl ikke over, at noget kan være sværere end andet til at starte med – vi har alle været nybegyndere og det er helt okay.
Vi har også begynderhold. Benyt dem, men vær ikke skræmt fra WOD og Fight Gone Bad. Vi tilpasser altid træningen til dig!

Medlemskaber.
Dem findes der et par stykker af og du finder dem her.

Alle medlemskaber og hold foregår via vores app som hedder SPS Gym.
App’en findes både til Android og IOS. Start blot med at melde dig ind, så får du links tilsendt automatisk og bliver oprettet den vej rundt. Det er simpelt og du kan komme i gang med at booke dig på hold, med det samme. Hvis du gerne vil benytte dig af vores 2x Gratis Prøvetræning så kan du booke dem her også (foregår også i vores app).

Vi har også en døråbnings app som du bliver inviteret adgang til. Denne adgang beder du om i en SMS efter at du har tilmeldt dig. Vent med at downloade app’en til du får din unikke adgang tilsendt – det gør det nemmere for dig at oprette dig.

Fællesskabet frem for alt.
Læg dit ego ved døren – Ingen er bedre end andre i SPS Gym.
Dette center har ingen spejle og egner sig meget dårligt til hvis man bare vil ses, føre sig frem eller lignende. Her er vi rigtige mennesker og du vil hurtigt blive inkluderet af de øvrige medlemmer i et fællesskab der spænder bredere end fitness!
Vi har god erfaring i at lave særlige arrangementer hvor medlemmerne kan lære hinanden at kende, udover normal daglig træning – her kan vi sammen styrke vores fysiske og mentale sundhed.

Uanset hvad dit niveau er, så kan vi træne dig og hvis du giver os lov, så kan vi samtidig ændre din oplevelse af, hvad fitness kan være – Velkommen til!

Personlig konsultation

Morten Lambek

For vejledning, personlig træning eller træningsprogrammer