Anti Doping Danmark

Vi er pt. det eneste center i Tønder, som samarbejder med Anti Doping Danmark.
Deres regler skal til enhver tid overholdes og vi forbeholder os retten til at kontrollere nye medlemmers status på dopinglisten.
Vi har valgt at samarbejde med ADD om et sundt og dopingfrit træningsmiljø, både fordi at det er det rigtige at gøre, men også fordi at vi vil kunne se alle de børn & unge, der kommer i centeret i øjnene og sætte et eksempel der er værd at følge!

§ 1. Medlemsskab

Et medlemsskab i SPS Gym er en aftale imellem medlemmet og SPS Gym. Dette er personligt og kan ikke overdrages eller benyttes af andre. Medlemsskabets beløb trækkes den sidste hverdag i måneden. Trænerens anvisninger og skiltningen i SPS Gym skal til enhver tid overholdes. Der er ingen bindingsperiode på medlemsskabet og dette kan opsiges med 24 timers varsel, både fra SPS Gym’s side og fra medlemmets.
Medlemsskabet giver fri adgang til alle hold ved brug af gældende bookingsystem og til fri træning fra kl 05:00-00:00 alle dage.
Bemærk dog at vi et par gange om året holder andre arrangementer, som kan påvirke dette – vi vil altid skilte med disse!

§ 2. Udmeldelse

Al udmeldelse skal foregå pr. mail til medlem@spsgym.dk senest den sidste hverdag i måneden, for at undgå at betale for næste måned. Der refunderes ikke for resterende dage i igangværende måneden ved udmeldelse.
Der refunderes ikke for ubenyttede medlemskaber.

§ 3. Adfærd

Træningscenteret betragtes af mange medlemmer som et “hjem udenfor hjemmet” – Opfør dig derfor, som om at du er gæst hos andre. Behandle tingene ordentligt, giv besked hvis noget går i stykker, ryd op løbende efter din træning og gør tingene rent efter dit brug. Hvis du ønsker at tage gæster med, så skal disse bookes via. Prøvetræning siden – Gør du ikke dette opkræver vi dig 75,- pr. person pr. gang.
Holdet har altid førsteret til udstyret, platforme og pladsen i SPS Gym. Brug sund fornuft og hør træneren hvor du kan træne, mens at der køre hold.

§ 4. Øvrigt

Alle medlemmer kan benytte SPS Gym frit i åbningstiden indenfor ovenstående ramme.
Ønsker du at afvikle personlig træning eller hold udenfor almindelig holdplan og ramme, kan du leje dig ind.
Vi tolerere ikke:

  • At du lukker andre ind, uden forudgående aftale
  • At du stjæler
  • At du anvender doping

Dette resultere i øjeblikkelig bortvisning og evt. erstatningskrav.
Hvis du overtræder nedestående trækker vi 50 kr. oveni dit abonnement:

  • Udebliver fra en booking
  • Ikke rydder op
  • Ikke gør rent efter kalk og sved

Det er dit eget ansvar at følge med i anvisninger og informationer varslet på SPS Gym’s facebookside og hjemmeside.
Vi gør os altid umage for at skilte med ændringer – vi laver som udgangspunkt også kun ændringer for at gøre stedet bedre for alle!