DIN EGEN TRÆNING
VI HAR UDSTYR DU IKKE FINDER ANDRE STEDER
2020
Lidt nærmere dit fulde potentiale!
SPS Gym er én stor legeplads for folk som vil udvikle deres fysiske og mentale kapacitet.
Der er alt imellem himmel og jord til funktionel træning og vi er kendt for at hvis vi mangler noget, så anskaffer vi det – Men efterhånden så mangler vi ikke rigtig noget. Når noget går i stykker så får vi det fikset eller erstattet med noget bedre.
Lokalet er indrettet således at mange mennesker kan lave det samme, samtidig og vi har derfor en del af det samme udstyr.
Vi har udstyr du ikke finder andre steder!
Udover at være det største træningscenter i Tønder, så har vi også højt til loftet og en bred vifte af specialist udstyr, som du ikke finder andre steder i byen. Vi gør os ligeledes umage for at finde og bruge udstyr af særlig høj kvalitet, for at give vores medlemmer en god trænings oplevelse. Af udstyr som vi er ret ene om at besidde kan benævnes: Eleiko Open Deadlift Bar, Belt Squat, SkiErg’s, BikeErg’s, Yoke, Prowler, GHD bænke, Udendørs faciliteter, MobileFit, Assault Bikes og garanteret en del mere.
I hele åbningstiden fra kl 05:00 – 00:00 kan alle faciliteter benyttes, på nær hvis holdene der afvikles skal anvende dem.
Næste Side
UANSET DIT NIVEAU SÅ BLIVER DU MØDT I ØJENHØJDE